Search

Geplaatst op

Het voetbalbestuur van DOSC is erg blij te melden dat Mo Akharouid (43) de nieuwe hoofdtrainer is voor het seizoen 2024-2025. De in Zeist wonende Mo is een ambitieuze trainer die onze Utrechtse regio als voetballer en trainer goed kent.

Een Technische Werkgroep bestaande uit spelers, staf, adviseurs en bestuur is op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer en heeft gesprekken gevoerd met Mo. De werkgroep was zeer te spreken over zijn voetbalpassie en gedrevenheid om – samen met de staf, spelers en het bestuur – van ons 1e elftal weer een stabiele 3e klasser te maken. Dit met aandacht voor doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers. Mo wil een echte bijdrage leveren aan de groei van onze jeugd.

In zijn huidige functie laat Mo zien dat hij goed is in het vormen van een team. Plezier, ontwikkelen en presteren zijn elementen die daarin belangrijk zijn. En die elementen komen elke week tot uiting in de trainingen en wedstrijden. Dit deed hij de afgelopen 4 jaar met succes bij SV Kampong 2 in de reserve hoofdklasse. Hij behaalde een kampioenschap (2021-2022) en dit jaar is zijn team nog vol in de race voor het kampioenschap. Dinsdag 12 maart staan ze in de 1/8 bekerfinale tegen Huizen 1.

Ook neemt Mo zijn eredivisie ervaring als jeugdspeler van FC Utrecht en Go Ahead Eagels mee. Hij weet wat er nodig is om je als speler te ontwikkelen.

Mo heeft erg veel zin in de uitdaging als hoofdtrainer van DOSC: “DOSC is een erg mooie club in de regio Utrecht. Ik zou graag zien dat supporters kunnen genieten van een team dat – met passie – goed voetbal speelt en resultaten weet te halen. Hier ga ik samen met de staf en spelers hard aan werken.”

Wij heten Mo van harte welkom bij onze club en kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking.

Gerelateerde
artikelen