Search

Geplaatst op

De afdeling jeugd turnen van DOSC in Den Dolder is vanwege gestage groei met spoed op zoek naar iemand die de huidige trainster wil gaan assisteren.
Het mag een ervaren hulp zijn maar ook iemand zonder ervaring die het lesgeven in de praktijk leert, de groepen worden nu te groot om deze alleen te beheersen dus is assistentie is zeer gewenst. Wat houdt het in: De huidige trainster assisteren met het neerzetten en opbouwen van de benodigde toestellen, de kinderen van 4 tot en met 12 jaar begeleiden bij het uitvoeren van de turnopdrachten en na afloop te helpen opruimen van de toestellen.
Ervaring is welkom maar leren in de praktijk tijdens de lessen is eveneens mogelijk. De werksfeer is zeer aangenaam en plezierig en er is orde i.p.v. chaos.

Wat verwachten wij? Wij zoeken iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft, de kinderen geduldig begeleid, betrokkenheid en plezier hebben in het begeleiden van de kinderen tijdens de oefeningen onder verantwoording van onze huidige turntrainster.

Wie zoeken wij? Iedereen die zich n.a.v. bovenstaande aangesproken voelt, dat zou een ouder kunnen zijn, een opa of oma of een jeugdig iemand van minstens 16 jaar of ouder.

De lessen zijn elke donderdag van 15.30 – 18.30 uur (3 uur achter elkaar) in de sporthal van Den Dolder. Een eventuele vergoeding is bespreekbaar.

Uw reactie zien wij met veel belangstelling tegemoet op telefoonnummer 030-2293534

Met vrgr, M.E. Premseler. Voorzitter gymnastiek DOSC.

Gerelateerde
artikelen