Search

Bezoekersinformatie Darts

Route & Plattegrond

Het sportpark van DOSC vind je aan de Willem Arntszlaan 96 in Den DolderLet op bij het plannen van uw route: over de Willem Arntszlaan is het sportpark niet per auto te bereiken vanwege ingesteld éénrichtingsverkeer.

Kijk hier voor de plattegrond van ons sportpark.

Ledenavonden

In principe is er elke vrijdag een ledenavond, enige uitzondering zou kunnen zijn als het team een competitiewedstrijd moet spelen.

De ledenavonden duren van 20.00 uur t/m 00.00 uur. Meestal staan de banen al eerder opgesteld en kan er iets eerder gegooid worden. Ook is de eindtijd iets flexibeler, alleen moeten alle spullen na het spelen opgeruimd worden, dus veel later zal het niet worden en mocht je eerder weg willen dan kan dat altijd.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om een keer of twee voor de lol mee te gooien. Hierna zal zoals dit in een vereniging gebruikelijk is, verzocht worden om lid te worden. De kosten hiervan zijn 6 euro per maand (voor spelers die geen competitie gooien).

Op de avond zelf wordt er meestal een tournooitje afgewerkt en soms worden er een paar oefeningen gedaan om je spel op een andere manier te verbeteren. Denk hierbij aan spellen om te checken, te tellen en natuurlijk te scoren. Dit alles zal begeleid worden door spelers van het competitie-team.