Search

Geplaatst op

Met de winterstop voor de deur komt er een einde aan Fase 2 van het voetbalseizoen. De 6 jeugd teams die kampioen werden zetten we graag in ‘t zonnetje (want ondanks de vaak regenachtige wedstrijddagen is er fanatiek en met veel plezier gevoetbald!). We vroegen de trainers om een reactie:

Team JO11-5 
“Regen, wind en hagel heeft het team er niet van weerhouden om altijd hard te trainen. Dat heeft zich uitbetaald in 5 overwinningen op een rij. Dat smaakt naar meer na de winterstop!”

Team JO11-1
“Met 5 overwinningen, één verliespartij en een doelsaldo van +42 is de 11-1 kampioen geworden in de eerste klasse fase 2. Mooie prestatie van de jongens!”

Team JO11-2
“Door sterk samenspel zijn we kampioen geworden. Trots op onze JO11-2 kampioenen!”

Team JO13-1
“De eerste seizoenshelft is voor de JO13-1 uiterst succesvol verlopen. Na in de eerste (beker)fase al eerste te zijn geworden zijn ze nu ook in de 2e competitiefase ongeslagen kampioen geworden. Een fantastisch resultaat!”

Team JO17-1
“De talenten van de O17-1 zijn zaterdag kampioen geworden. Gefeliciteerd mannen!”

Team MO13-1
“Na een mooie reeks gewonnen wedstrijden is dit meiden team ongeslagen kampioen geworden, fantastisch gedaan!”

PS Alle teams die nog (net) niet de kampioenstitel wisten te behalen waren er ook in regen en wind, op trainingen en bij wedstrijden. Een groot compliment ook voor jullie, top getraind & gespeeld!

Gerelateerde
artikelen