Search

Geplaatst op

DOSC en trainer Harry van Oussoren gaan volgend seizoen niet verder met elkaar. Na overleg tussen het DOSC-bestuur en Harry Oussoren zijn de partijen tot de conclusie gekomen dat er voor het komende seizoen niet het juiste perspectief is om verder te gaan.  

Voorzitter Wouter Hummel en bestuurslid Robert van den Dijssel: “We hebben vorig jaar een mooi resultaat neergezet met het lijfsbehoud in de 3e klasse. We weten dat we dit jaar ook hard moeten werken om in de 3e klasse te blijven. Het zit ons dit jaar qua blessures en breedte van de selectie niet mee, en dat is te zien aan de stand in de competitie. Onze vereniging werkt niet met betaalde spelers en doorstroom van nieuwe jeugd laat nog even op zich wachten. Voor het komend seizoen zullen we met deze spelersgroep – en hopelijk wat aanvullingen – verder gaan werken. Over eventuele aanvullingen kunnen we echter geen garanties geven.

We hebben er vertrouwen in dat Harry, de staf en spelersgroep er alles aan gaan doen om in de 3e klasse te blijven. DOSC is een vereniging met een fantastisch complex en faciliteiten maar ook met aandacht voor sfeer en met elkaar mooie dingen beleven. We vertrouwen erop dat dit spelers van binnen en buiten de vereniging zal (blijven) aantrekken bij ons te spelen.“

Gerelateerde
artikelen