Search

Geplaatst op

Rob Werkhoven, nu nog trainer van het 2e van DOSC, start volgend seizoen als assistent-trainer van Harry Oussoren.

Assistent-trainer Rob Werkhoven: “Nadat ik jarenlang als Jeugdtrainer de selectieteams  hebben doorgelopen en dit jaar hoofdtrainer werd bij het 2e, kijk ik met heel veel plezier naar deze nieuwe uitdaging. DOSC geeft mij de mogelijkheid om volgend seizoen als assistent- trainer aan te sluiten bij het 1e elftal van DOSC. Ik hoop ook te kunnen starten met de trainersopleiding UEFA B. Ik kijk graag uit naar een prettig samenwerking met Harry Oussoren en de spelersgroep”.

Voorzitter Dennis de Jager: “Het is mooi om te zien hoe Rob de afgelopen jaren binnen DOSC is doorgegroeid tot trainer van het 2e. Wij zijn blij dat Rob nu de stap maakt naar het 1e en hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking met Harry en met de spelersgroep. Het is voor Rob ook een mooie plek om weer nieuwe ervaringen op te doen. Wij hopen natuurlijk dat Rob snel kan starten met zijn opleiding zodat hij die inhoudelijk mooi kan combineren met zijn nieuwe rol”.

Hoofdtrainer Harry Oussoren: “Ik ben blij dat ik volgend seizoen met Rob als assistent-trainer mag samenwerken. Onze voetbalvisie komt met elkaar overeen. Zo streven we niet alleen allebei een aanvallende en dominante speelwijze na, maar zijn er ook veel raakvlakken over de wijze waarop we dat willen bereiken. Daarnaast delen we ook dezelfde normen en waarden als het om belangrijke elementen als mentaliteit en beleving gaat. Dat Rob daarnaast de ambitie heeft om zich als trainer verder te ontwikkelen én bovendien een echte clubman is maakt hem voor mij de ideale kandidaat om deze belangrijke rol voor DOSC te vervullen”.

Gerelateerde
artikelen