Search

Geplaatst op

Het bestuur van de afdeling voetbal heeft Wouter Hummel benoemd als nieuwe voorzitter van voetballend DOSC. Hiermee volgt hij Dennis de Jager op, die deze functie bekleedt sinds 2018. Per 1 juli draagt Dennis de Jager officieel de voorzittershamer over aan Wouter Hummel.

Wouter is overigens geen onbekende in het bestuur van DOSC: Hij is sinds 2019 bestuurslid voor het jeugdvoetbal. Deze rol wordt met zijn doorstroom overgenomen door Walter Brunnink (voor de oudere jeugd).

Wouter Hummel, zelf vader van 3 voetballende zonen bij DOSC kijkt ernaar uit de voorzittersrol te vervullen: “De afgelopen jaren hebben we een stabiele organisatie opgericht voor de jeugd. Met als gevolg een enorme toename in jeugdleden en het aantal actieve vrijwilligers. De stap naar de rol van voorzitter geeft mij de mogelijkheid om de ingeslagen weg met de jeugd ook door te voeren naar de senioren. Hierbij wil ik benadrukken dat we samen met de andere bestuursleden de afstand van jeugd tot senioren willen verbeteren. Waarbij plezier op en rond het veld centraal staat. We leggen extra focus op het bewaken van onze dorpsidentiteit: we doen het samen, onze voetbalclub is veilig en plezier en prestatie gaan hand in hand.” 

Voorzitter Dennis de Jager: “ik ben blij dat de opvolging geregeld is en dat ook gelijk de huidige positie van Wouter wordt overgenomen door Walther Brunnink. Het is in de huidige tijd lastig om vrijwilligers te vinden voor onze vereniging. Daar heeft iedere club last van. Ik wens Wouter heel veel succes de komende jaren in deze mooie rol en hoop dat de fors gegroeide afdeling zich verder blijft doorontwikkelen.”

Gerelateerde
artikelen