Search

Wedstrijdprogramma Voetbal

Voetbal.nl app

Wil jij ook alle informatie over en voor je team(s) of de club snel en makkelijk kunnen vinden, gebruik dan de voetbal.nl app!

Hierin zie je het programma, de uitslagen en standen. Binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.

Download de app nu! Stel je account in met het emailadres waarmee je bij DOSC bent ingeschreven in de ledenadministratie. Als je de voetbal.nl app installeert zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij DOSC in de ledenadministratie bekend bent.
Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij DOSC? Het adres waarop je de bevestiging van je inschrijving (of de nieuwsbrief) ontvangt is het adres waarmee je bekend bent. Stuur anders een mail naar de ledenadministratie om jouw emailadres te controleren.

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er voor dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij DOSC bekend bent.

  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. 

  • Programmastanden en uitslagen van jouw teams
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Volg de teams van je vrienden en familie
  • Direct op de hoogte van afgelastingen
  • Video’s en foto’s van jouw teams