Search

Clubinformatie Voetbal Algemeen

Lidmaatschap info

Wat wordt er van mij (en mijn ouders) verwacht als ik lid wordt?

Leden van DOSC hebben o.a recht op het spelen van wedstrijden en meedoen aan trainingen. Als je lid wordt van DOSC (of dat al bent) ga je ook een aantal verplichtingen aan. Hieronder zetten we het voor je op een rij:

 • Je (ouder(s)) doet vrijwilligerswerk
  Binnen onze vereniging vinden we het belangrijk dat iedereen een handje helpt om plezierig sporten mogelijk te maken. We vragen je om je in te roosteren voor een bardienst in ons paviljoen. De omzet van ons paviljoen is een belangrijke inkomstenbron en helpt de contributie betaalbaar te houden. Doe je liever iets anders? Dat kan ook! Klik hier voor meer info over hoe je iets kunt betekenen voor de club.
 • Je betaalt contributie 
  De contributie wordt gefactureerd door de ledenadministrateur. Bij aanmelding krijg je de keuze uit betaling in één keer of in 10 termijnen. Betalen in termijnen kan uitsluitend indien je instemt met een automatische incasso. Indien je kiest voor in één keer betalen, ontvang je per mail een factuur die je zelf kunt overmaken. Voor meer info, klik hier.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele boetes
  De tuchtcommissie van de KNVB kan boetes opleggen aan leden, bijvoorbeeld als je een gele/rode kaart hebt ontvangen. Je ontvangt hiervoor dan een acceptgiro, die binnen vier weken betaald moet zijn.
 • Je speelt in het officiële clubtenue
  Wij zorgen ervoor dat je een clubtenue krijgt als je gaat spelen voor DOSC, dit wordt betaald uit de kledingtoeslag. De kleding is eigendom van DOSC en is in bruikleen bij de spelers. Als een (selectie) speler stopt met voetballen wordt alle kleding ingeleverd. Ontbrekende of beschadigde kleding wordt in rekening gebracht.
 • Je houdt je aan de gedragsregels
  Deze zijn er, zodat iedereen maximaal plezier kan hebben aan het voetballen bij DOSC. Dat moeten we wel samen doen! Hieronder valt in ieder geval dat je respectvol met elkaar omgaat en het complex netjes en heel houdt. Kijk hier voor de plattegrond van ons sportpark.

Gedragsregels

Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen. Ook willen wij dat onze gasten (tegenstanders, publiek) zich prettig en welkom voelen, maar ook zij dienen zich aan regels te houden.

Normen en waarden bij de beoefening van de sport vinden wij belangrijk. D.O.S.C. wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers, en ouders/verzorgers op dit vlak. D.O.S.C. moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen sporten.

Lees hier onze gedragsregels, voor leden en bezoekers.