Search

Clubinformatie Voetbal

Wil je iets betekenen voor de club, word dan vrijwilliger!

Wel eens nagedacht hoe het kan dat je van die lekkere broodjes kan kopen in de kantine, er door de weeks lekker kan worden getraind, dat de velden er netjes bij liggen en onze voetballers allemaal een passend tenue dragen in onze clubkleuren? Dat gaat allemaal niet van zelf, daar zitten mensen achter die dat allemaal voor jou of je zoon of dochter regelen.

Niet voor geld nee, maar uit liefde voor de club, om werkervaring op te doen, en omdat het gewoon gezellig is. Wat als zij nou zouden stoppen? Geen broodjes meer, geen trainingen meer, geen kleedkamers meer. Zonder vrijwilligers, commissieleden of bestuursleden gebeurt er niks op de club. Ook DOSC draait op de inzet van vrijwilligers.

Maak DOSC blij met jouw talent

Ben jij… hét nieuwe talent voor in de organisatie van jouw sportvereniging? Je kunt op veel verschillende manieren van waarde zijn. Daarbij levert het jou ook heel erg veel op. Denk aan (zakelijk) netwerk, waardevolle ervaring op je CV, waardering én gezelligheid!

Liever iets anders dan bardienst? Heb je af en toe een uurtje over? Wil je korte projecten begeleiden? Is een toernooi organiseren iets voor jou? Ben je een geboren coach voor onze jeugd? Wil je je eigen invulling geven aan een functie of juist iets nieuws introduceren? Dan zoekt DOSC naar jou!

Met jouw hulp kunnen we een succesvolle en gezellige vereniging blijven! #DOSCzoektjou

Meer weten? Stuur Wouter Hummel (onze voorzitter) een mailtje of bel hem op 06 3315 3532.

PS : Er zijn veel vrijwilligers mogelijkheden bij DOSC ….ook als je niet veel tijd hebt! Check hier alle DOSC vacatures.

Meer weten over ons aannamebeleid? Download ons beleid. Het aanvragen van een (gratis) V.O.G. maakt deel uit van onze procedure.