Aanmelden voetbal

D.O.S.C. voetbal is actief met meer dan veertig jeugdteams in alle leeftijdscategorieën vanaf het geboortejaar waarin de kinderen vijf jaar worden.

Kan ik op ieder moment inschrijven?
We proberen bij nieuwe aanmeldingen zo snel mogelijk een plek te vinden in een team of groep. Het kan zijn dat er niet direct een plek is, dan maken we gebruik van een wachtlijst. We doen natuurlijk onze uiterste best je zo snel mogelijk in te delen in een team. Soms komt er gaandeweg het seizoen nog een plaatsje vrij. Als dat niet lukt kun je bij de start van het nieuwe seizoen gaan voetballen.

Je wordt in principe altijd met leeftijdsgenoten ingedeeld. Je komt dus op de (wacht-)lijst bij die leeftijdscategorie. Zolang een speler op de wachtlijst staat, brengen we geen contributie in rekening. Binnen de leeftijdscategorieën worden spelers op de lijst geplaatst op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. D.O.S.C. hanteert één voorrangscriterium en dat is indien de nieuwe inschrijver al een voetballend broertje, zusje of ouder heeft bij D.O.S.C.

Eerst een keer meetrainen? Dat kan ook! Kom dan een keer voetballen en maak kennis met onze club. Opgeven kan bij onze Jeugd Coördinator Wouter Hummel via dit e-mailadres.

Hoe werkt inschrijven? Inschrijven voor jeugdvoetbal kan via een mail naar de jeugd coördinatoren. Je kunt de mailadressen ook gebruiken voor vragen over aanmelding, wachtlijsten en inschrijvingen:

Kinderen uit geboortejaar:ContactpersoonE-mail
2017Maurice UrlingsMail Maurice
2016Martijn JansenMail Martijn
2015Diane WolversMail Diane 
2014Boudewijn van SchaikMail Boudewijn 
2013Paul DisselMail Paul
2012Maurits RichertMail Maurits 
2011Walter BruninkMail Walter 
2010Maarten OosterhoffMail Maarten 
2009Mirjam MetzlerMail Mirjam 
2008/2007Marc BekkersMail Marc 
2006/2005Sigrid van Galen – KlompMail Sigrid 

Geboortejaar 2018? Wees er dan snel bij, want alleen de eerste 45 kinderen kunnen geplaatst worden. Latere inschrijvingen worden op een wachtlijst geplaatst. Plaatsing op de wachtlijst gaat (ook) op volgorde van binnenkomst, waarbij één uitzondering geldt: kinderen met een voetballende broer of zus krijgen voorrang bij plaatsing op de wachtlijst.
Kinderen met geboortejaar 2018 kunnen vanaf maart 2023 worden ingeschreven.

Direct starten? Leuk! Voor het voetbalseizoen 2022/2023 hebben we nog plek voor nieuwe jeugdleden. Wil je je aanmelden, neem dan contact op met de jeugd coördinatoren.

Inschrijven bij onze senioren? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met ons bestuurslid senioren Robert van Dijssel, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.