Search

Onze sponsors

Hoofdsponsor

Remia bestaat al zo’n 100 jaar en vond al meer dan 50 jaar geleden fritessaus uit. Veel van onze sauzen zijn onafhankelijk getest* door verschillende onderzoeksbureau’s en als lekkerste beoordeeld. Bovendien bereidt Remia alle sauzen duurzaam en 100% klimaatneutraal. Hier vind je alles over Remia!

* Als lekkerste getest door Essensor in 2020: Remia Fritessaus Classic, Mayonaise, Curry, Ketchup en Satésaus.

Remia is als toonaangevende maker van sauzen, dressings en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Onze lekkere sauzen en andere smaakmakers, spraakmakende campagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee we anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten en food professionals.