Search

Sponsor worden

Sponsor worden bij DOSC; uw mogelijkheden op een rij!

DOSC een financieel gezonde vereniging, maar ook wij kunnen niet zonder de goede wil van sponsoren. DOSC zet sponsorgelden in voor sportplezier en sportieve prestaties van de leden en het bouwen aan kwaliteit van de club. De sponsorcommissie heeft als belangrijkste doelstelling het opbouwen van een duurzame relatie met onze sponsoren.  De commissie realiseert dit door meerdere contactmomenten te creëren met de sponsoren en hen te betrekken bij onze vereniging.

Een aantal van onze sponsormogelijkheden uitgelicht:

Wedstrijdshirt sponsor

Wat is leuker dan uw eigen bedrijfsnaam op het officiële DOSC wedstrijdshirt te zien staan! Meer weten ? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.  

Bord Sponsor

Voor de sponsorborden (naast het hoofdveld, aan het terras of achter het hoofdveld) worden éénmalig productiekosten gerekend. Klik hier om onze voorbeeld sponsor overeenkomst te bekijken.

Club van 100

In 2022 is de “Club van 100” opgericht. We bouwen aan een club van honderd mensen die de vereniging met €100 (een hoger bedrag mag natuurlijk ook) per seizoen te steunen. De opbrengst van de “Club van 100”wordt besteed aan een doel dat de hele vereniging ten goede komt.

DOSC is enorm dankbaar voor de betrokkenheid van de “Club van 100” leden. Om deze dankbaarheid te tonen krijgen zij  een gegraveerd naamplaatje op het bord van de “Club van 100”  in de kantine van het paviljoen.

Wilt u ook lid worden van de “Club van 100”? Of kent u iemand die lid wil worden? Voor €100 per jaar steunt u DOSC op een bijzondere wijze. Mail ons dan. U kent het spreekwoord wel: Vele kleintjes maken één grote.” Dat geldt ook voor onze “Club van 100”. 

Meer informatie

Meer weten over uw mogelijkheden voor een sponsorschap?

Heeft u interesse in het sponsoren bij DOSC? Neem gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie? Stuur een mail en wij vertellen u  graag meer!

Verder lezen over ons sponsorbeleid?

In ons beleidsplan leest u meer over het algemene beleid ten aanzien van sponsoring, over de eisen die gesteld worden aan de omgang met sponsors & sponsoring in de vorm van een gedragscode. Voor vragen over de inhoud van dit plan kunt u terecht bij de voorzitter van de sponsorcommissie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van de overige sponsorcommissieleden.